Scrapträff idag !!!!

Idag har jag o milla å jenny varit på en liten scrapträff i v-ö (sandsbro). Det va kanonskoj och jag fick hela 4 kort gjorda !!!  Weiiii  va bra :-)
TACK Jonna m fl för en toppendag !!
Här kommer bild på 2 av dom.

image223

image224Nästa lördag ska jag hålla kursen i Älmhult. hittills är det ca 5 anmälda !!! WOW !!

Fortsatt trevlig helg på er !!

Helgen...

Ja denna helgen har vi bara mes tagit det lungt.
I fredags kväll va jag hos en kompis och åt lite gott å drack lite gott *ler* TACK för en toppenkväll Camilla !!!
ganska sent på kvällen messade mannen här hemma att sonen hade 38,8 i feber :-( men sen piggnade han till lite grann och när jag kom hem vid midnatt så sov de båda gott i vår säng. Mysigt att sova alla 3 i samma säng, om än liiite trångt hehe...
Sen på lördagen va feberna borta å grabben va piggelin igen..skönt att det bara va nå kortvarigt.
Senare på  Lördagen då bakade jag och Max 80 st pizzabullar  MUMS va gott !!!
Idag har vi varit till ett par bekanta lite utanför Växjö, trevligt och mysigt att gosa med deras lille son  =)

Troligtsvis så ska jag hålla i en kortmakar träff/kurs den 1 mars ( en lördag), kl 13 och några timmar framåt, i Älmhult. Kommer bli så att man får göra ngra påskkort jag visar på grunderna hur man kan lägga upp ett kort, olika tekniker mm.  Är det ngn som känner att detta är ngt för mig ?! Hör av er till mig så berättar jag mera =)

I kväll har jag duschat med en väldigt arg son som HATAR att duscha å få vatten på huvudet... då gäller det att hålla i han inuti kabinen samtidigt som man ska få han tvättad...INTE lätt kan jag säga !!!

Härlig helg !!

Igår på sena eftermiddagen for vi till almänhetens åkning här i ishallen. Max har fått låna ett par skridskor av en kollega till mig (egentligen av hennes son som nu är 5 år). TACK Malin !
Vi hittade en begagnad hjälm till salu i ishallen med.

När jag kom hem med skridskorna i fredags em. så blev sonen alldeles lyrisk när han fick se dom !!! Helt plötsligt hade han helt själv tagit på sig dom där i hallen *ler*
Det gick över förväntan bra för han att "åka".

image222

Han var väldigt skeptisk till en början men så fort jag visade att de är ju skoj att åka, ja då gick det bra att stå på isen tyckte han med hehehehe... Vi åkte runt där på hela isen och efter några vändor kunde han ta skär och åka riktigt bra (med tanke på att han bara är lite över 2,5 år gammal ännu) när jag bara höll han i ena handen .
Sedan ville han IIINTE ta av sig skridskorna =)

Idag har vi varit till svärfar med sambo och  hon och jag tog en långpromenad på  lite över 1 timma (ca 7500 steg). Det var sååå skönt för där mellan träden blåste de inte nästan ngt alls.

Sen for vi hem och jag tog en promenad till ica å handlade lite mat ( ca 5000 steg). Väkl hemma så lagade jag iordning ett storkok med morotsbiffar MUMS !!! Det blev  ca 40 st och de flesta av dom ligger nu i frysen till kommande middagar :-P

Ikväll ska vi kolla på SingingBee  och sen blire nog att scrappa lite. har påbörjat ett album som jag ska ha alla de omonterade stämplarna i. Ska laminera  A4 ark och sen sätta stämplarna på dessa och göra hål och in med dom i pärmen. Hoppas det blir bra och snyggt.

Det vore SÅÅÅ SKOJ om alla som läste detta lämnade ngn. kommentar, jag vill ju kunna kika in till er med !!

Kramis på er alla goa bloggläsare.


RSS 2.0