Undrar....

...ja undrar hur det kommer kännas att åka upp till Kristinehamn utan att hälsa på min mormor, alltid när vi varit där har hon fått ett besök men nu finns ingen Dagmar att besöka då vi kommer upp........... SAKNAR och ibland kommer alla känslor över mig och gör mig såå ledsen !! Hon är den jag alltid kunde vända mig till, i tonåren då föräldrarna var "jobbiga och pinsama" då fanns mormor där som lyssnade och bjöd på negerbollsmet och vi spelade kort eller kollade på hem till gården på tv. Kommer ihåg då jag på min tio års (1983) dag hade fått Carolas nya första kassettband och satt hemma hos mormor och spelade å sjöng.......finns sååååå många fina underbara minnen !!!!!
SAKNAR !!!!!!

Bläääää för sjukdomar !!!

Ja nu tycker jag det får vara noooog men sjukdomar för oss !!!
Igår vaknade jag med en olustig känsla som jag inte kunde klura ut vad det handlade om....åt frukost med barnen å sen iväg till dagis, skola å jobb. Sen framåt 10-11 tiden började skinnet ömma å ledvärk i hela kroppen !! Började frossa så hela jag skakade å temp på 38,2 grader... SUCK !!!! Bara hem å lägga mig under dubbla täcken å somnade bums ! Sov till å från hela resten av dagen å när jag vaknade i morse va tempen normal igen å har så varit hela dagen !! SKUMT !!! Hmmmmm !! Men enlide de på vårdcentralen så är detta tydligen en vanlig följd av influensan att man får feber ca 1-2 veckor efter tillfrisknande.....
 
 
 

Kalas !!

Jubilaren själv blåser ut ljusen i tågtårtan =) Fast han ville INTE att vi sjöng för han =)
Kompiskalas var det inplanerat idag ;-)
 
I går kväll var det jobbefest och firande av två kollegor som fyllt jämna år ! Mycket underbart god mat och bubbel och samtalen å skratten avlöste varandra !!! Härliga kollegor jag har !!!
 
Ikväll blire mellofinal för Max, Uffe å mig =)
 

4 åring i huset !!

Ja som ni ser på tiden då bliden togs så är vår Milo precis 4 år gammal !!
Han föddes den 22 februari 2009 kl 07,41 ;-)
 
Massa paket och prinsessbakelse som väntar på jubilaren
.... en del paket fick han inne i sin säng när vi alla i familjen
väckte han sjungandes !!
 

Men det bästa paketet var denna !!!! En JEEP TRAMPBIL !!! Han trampade i hallen å backade sen tillbaka för att trampa sig framåt återigen =)
 

RSS 2.0