Semester som var underbar!!!!

 
 
Vi har varit på Lysingsbadet i Västervik och på Mölle camping utanför Höganäs  och snart far vi till havet i söder =)
 

Vårkänslor !!!

I början av februari fyllde min älskade farmor 100 år !!!! Hon firades av många släktingar med god smörgåstårta och gräddtårta ! HURRAAAAA för krutgumman !!!!
 
Påsken detta år firades i Värmland hos min mamma! Vi åt gott och gick på vandring till en källa där friskt gott vatten bubblade upp från underjorden!
 
Milos 5 års tårta !!!
 
 
 

Long time no se...... Lucia 2013 !!!!

 Japp Lucia är här i morgon och denna veckan har båda kidsen lussat för oss STOLTA föräldrar !!!  Max i skolans aula i tisdags och Milo ikväll ute på hans förskola!!!
 
 
 
 

Sommaruppdatering...

Sommaruppdatering !!
 
Upponer hälsning från Milo......
 
...och en rutchkanehälsning från Max =)
 
Vi har varit iväg på sååå många skojjiga äventyr i sommar !!!
 
Milo i safaribilarna på LEGOLAND!!
 
Nu är vi tre i familjen med körkort !!
 
Himla TUR att vi åsså har en ambulansförare i familjen =)
 
Over and out !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite news =)


 
Idag har vi spelat detta, kul spel för både 4 åring och 8 åring. Milo behöver hjälp men får det så gärna av storebrorsan ;-)
STOLT kille som nu fått ta ut sin nya JEEP !!!
Vad jag avnjöt häromhelgen =)

Undrar....

...ja undrar hur det kommer kännas att åka upp till Kristinehamn utan att hälsa på min mormor, alltid när vi varit där har hon fått ett besök men nu finns ingen Dagmar att besöka då vi kommer upp........... SAKNAR och ibland kommer alla känslor över mig och gör mig såå ledsen !! Hon är den jag alltid kunde vända mig till, i tonåren då föräldrarna var "jobbiga och pinsama" då fanns mormor där som lyssnade och bjöd på negerbollsmet och vi spelade kort eller kollade på hem till gården på tv. Kommer ihåg då jag på min tio års (1983) dag hade fått Carolas nya första kassettband och satt hemma hos mormor och spelade å sjöng.......finns sååååå många fina underbara minnen !!!!!
SAKNAR !!!!!!

Bläääää för sjukdomar !!!

Ja nu tycker jag det får vara noooog men sjukdomar för oss !!!
Igår vaknade jag med en olustig känsla som jag inte kunde klura ut vad det handlade om....åt frukost med barnen å sen iväg till dagis, skola å jobb. Sen framåt 10-11 tiden började skinnet ömma å ledvärk i hela kroppen !! Började frossa så hela jag skakade å temp på 38,2 grader... SUCK !!!! Bara hem å lägga mig under dubbla täcken å somnade bums ! Sov till å från hela resten av dagen å när jag vaknade i morse va tempen normal igen å har så varit hela dagen !! SKUMT !!! Hmmmmm !! Men enlide de på vårdcentralen så är detta tydligen en vanlig följd av influensan att man får feber ca 1-2 veckor efter tillfrisknande.....
 
 
 

Kalas !!

Jubilaren själv blåser ut ljusen i tågtårtan =) Fast han ville INTE att vi sjöng för han =)
Kompiskalas var det inplanerat idag ;-)
 
I går kväll var det jobbefest och firande av två kollegor som fyllt jämna år ! Mycket underbart god mat och bubbel och samtalen å skratten avlöste varandra !!! Härliga kollegor jag har !!!
 
Ikväll blire mellofinal för Max, Uffe å mig =)
 

4 åring i huset !!

Ja som ni ser på tiden då bliden togs så är vår Milo precis 4 år gammal !!
Han föddes den 22 februari 2009 kl 07,41 ;-)
 
Massa paket och prinsessbakelse som väntar på jubilaren
.... en del paket fick han inne i sin säng när vi alla i familjen
väckte han sjungandes !!
 

Men det bästa paketet var denna !!!! En JEEP TRAMPBIL !!! Han trampade i hallen å backade sen tillbaka för att trampa sig framåt återigen =)
 

Vår...vill ha våår!!

ja eller rättare sagt efter sportlovet v8 kan de få bli vår!!! Bara tjälen går ur marken kommer de å gräver för att dra in fiber (internet) i vårt hus!!!!


Nu är äntligen renoverade gillestugan nääästan klar och förra helgen var vi på Ikea och handlade största expedit hyllan å nytt skrivbord till min scrap/pysselhörna där!!!Konstig känsla...

ja... insåg idag att barnen börjar faktiskt bli ganska stora bägge två..... de leker såå bra tillsammans och jag känner mig ibland så smått överflödig...ovan känsla som skapar lite dåligt samvete hos mig....därför att jag inte leker med barnen!! De sitter vid data/tv och spelar ps3 spel. Inte alls hela dagarna utan som idag var vi ute alla nån timma på förmidagen och sen sätt de där lite å nu leker de. Men ändå kommer de där dåliga mammasamvetet och bosätter sig inuti mig!!! VET ju att de har de bra och jag kan göra saker här hemma å ändå finnas tillhands för dem...
Finns de ngn mer än jag som känner såhär????

De knallar på......

 
Lite smygkik på vår renoverade gillestuga......more to come hihihi....
 
 
Bäst att passa på att leka i snön innan den smälter bort......
 
 
Ja dessa bröder gillar verkligen varandra i vått å torrt !!!
 
 
Vårt hus och baksida av trädgården i vinterskrud......
 
Jag  knatar på med smärtlindring dag ut å dag in....... börjar bli liiite tröttsamt att duscha efter varje toabesök men men.....
 
 

Hänt lite saker......

 
Ja förra måndagen fick jag veta att på torsdagen var det dags för en operation som jag väntat på med både fasa och nervositet, men också längtat efter.
Har sen Milo föddes haft vissa problem som jag nu ska bli av med och nu var det dags !!
Detta medförde massa förberedelser innan och total fasta hela dagen innan operationen på eftermiddagen. *HUNGRIG*
Det jag var mest nervös för var nog att bli sövd med narkos, eftersom jag aldrig gjort detta tidigare Huuu !!
Men det va egentligen en baggis hihi. Fick sprutan i armen å vips blev jag yr å sen minns jag inget mer förren en läkare står över mig och säger  -nu är det dags att vakna (ca 1 timma och 45 min senare) ! Sedan ligga på uppvak ca 2 timmar å sen kom kärs maken å hämtade mig =)
 
Sjukskriven 2 veckor nu och det är jag glad över eftersom såret behöver hållas rent flera ggr/dag och smärtlindring behöver jag ta regelbundet varje dag.
 
Men ska väll inte klaga...mår väl då jag har diklofenak och alvedon i mig hihi. Det finns de som har det betydligt mycket värre !!!!
 

Dagen idag...

....började med att Milo var på prinsess/piratkalas hos kompisen Amanda. Skoj !!
Sen hem å lite spel på deras surfplattor medans vi fixade med golvet i gillestugan =)
Nu i kväll popcornmys vid tv och sen somnade båda två så gott.
Jag fick mega sötsug men stillade de med hjälv av två små bitar av grönmögelost och massor av groddar å isvatten =)
 

Inte kloookt!!!

...Ne..huuuga..förra vintern köpte vi skridskor till Max, lagom stora så de skulle räcka denna säsongen med (trodde vi ja)... Idag tänkte han å Uffe fara till allmänhetens åkning i ishallen. Men döm om förvåningen då han inte får på sig dom!!!! De gick på foten men tårna var böjda å gjorde ont sa Max. Vi visste att hans fötter växt men inte såå mycket trodde vi.... Bara till Växjö å handla större då ;-)

Milo har blitt klippt å de är ett äventyr i sig bara det..hahahaha...hålla en tokarg kille som skriker allt vad han bara kan :o neeej mamma! jag vill heeeem! jag vill iiiinteeee!!! Puh!!

Ikväll ska jag på tupperwareparty, ska bli skojsigt!!


Om

Min profilbild

RSS 2.0