NYTT !!!!

Japps..som rubriken lyder..nytt på hemsidan och bloggen.

1, Tagit bort en massa "rubriker" på hemsidan eftersom jag inte har varken tid eller ork att hålla på och uppdatera en massa (enklare att uppdatera här på bloggen)

2, Lagt till en del kategorier här på bloggen (kommer ev. fler med tidens gång). Så när ni kikar in här kolla gärna runt lite.  I denna "dagbokskategorin" kommer jag skriva om sånt som händer vår familj i det vardagliga livet. I "scrapbookingkategorin" kommer jag lägga upp bilder på det jag scrappat. I "Maxkategorin" kommer  det hamna lite fina bilder på vår goe son *ler*.
Ska försöka att uppdatera  varje vecka.

3, Har tagit bort gästboken på hemsidan....  vill ni skriva något så får ni kommentera här i bloggen eller så blir jag väääldigt glad om ni skickar mig ett  mail !!!

GOTT NYTT ÅR !!!!!!!

Jul i stugan !!

Såhär många fina julklappar fick max av tomten !!!!!!
alla maxens julklappar


Nu kan Max sitta på en vanlig stol med. Här i mormors kök i Värmland :-)

sitter så bra nu =)


Julen har varit toppenbra för oss. Lagom mycket klappar och massa mys med god mat och massa godis *mums*
Men nu efter nyår blire att ta i med hårdhandskarna för mig ang. vikten !!

56631-21

Maxen  den lille byggaren !!!

56631-21

Ja här hemma är det full fart numer. Han bygger flera gånger varje dag och i eftermiddag när jag kollade lite tv så satt han som vanligt och plockade med sina klossar (mega blocks).

Idag har han varit hemma från dagis för han vaknade med 38 i feber. Troligen biverkningen från vaccinationssprutan förra tisdagen. Han har varit lika pigg och glad som vanligt ändå !!!

Jag har ju varit sjukskriven hela veckan för  i helgen som var fick jag halsfluss med hög feber :-( AJAJAJ i halsen och  i huvudet !!!!
Lyckades få en tid hos jourläkaren på Söndagen och han behövde bara känna på utsidan av min hals så visste han att det var dubbelsidig halsfluss. Pencillinkur i 10 dagar blev det.

Men nu är jag gamla vanliga glada jag igen och det är sååå skönt det =)RSS 2.0