Road Trip !!

Jao helgen kan kanske sammanfatts som underbar...trött..blöt... vilse... och mååånga mil avverkade =)

Började min resa till Värmland i lördags morse kl 03,30. Har åkt dena vägen måååånga ggr innan och aldrig åkt/kört fel, men nu var det tydligen dags hahaha. Efter jönköping missade jag en avfart och hamnade i Hjo !! Blev en omväg på ca 1,5 mil ....
Men väl uppe som tog en helt underbar möhippa vid =) Det är lillebrorsans blivande brud vi hippade för haha =)
Sammanfattar dagen i korthet som såhär: Båttur  i regn =), underbart god mat, linedance, relax med bubbel och myyyys, härlig lekkväll =) Kom i säng inte förren 03 !!! hade varit vaken 24 timmar då  UJUJ.
Hemresan igår blev låååång för strax innan jönköping orkade jag INTE hålla ögonen öppna längre utan då stannade jag bilen på en ficka och tog en powernap på ca 40 min.  Livsfarligt annars juh !!


I morse körde uffe iväg på sin årliga hojsemester så nu är jag å smågrabbarna ensamma hemma med allt vad det innebär haha.  Idag for vi till Tingsryds marknad och detta lekte vi när vi kom hem hahaha...Här är Milo hela 5 månader gammal...VART sjutton tar tiden vägen ???

Skogens GULD !!

Japps i morse vaknade lille M som vanligt vid 5 tiden... skillnade nu är ju att vi e ensamma hemma jag å han... matade han och sen körde jag ut till blåbären i skogen =) Han fick sitta i sitt babyskydd med insektsnät runt sig =)
Efter en timma ville han inte vara naturmänniska mer men då hade jag fått ihop 4 liter !!! Det finns verkligen hur mycket blåbär som helst där ute !!!


Så nu är de rensade och ligger i påsar i frysen =) MUMS !!
Men ni kan ge er på att jag ska ut med ggr..och då kanske med store M som sällskap hihi ;-)

Om mina gossar !!!

Först ett videoklipp på Maxxen som nu lärt sig CYKLA SJÄLV utan stödhjul !!!


Visst har vi tränat lite med han men då har det mest varit typ...vi håller han å sen släpper han och sen ramlar han...
Nu kom han för nån dag sen och sa  "mamma jag vill cukla" och sen cyklade han hela gräsmattan och rundade flaggstången !!! =)

Sen några bilder på lille charmtrollet i familjen =)
I morgon hoppas jag på lagom väder =) Milo och jag ska ut i skogen och plocka blåbär !!!

Hot Hot Hot !!


Underbaraste brorsorna !!
Max fina ögon kommer nog krossa mååånga hjärtan när han blir större !!
Han vill gärna hålla sin lillebror och säger sååå Milo  sååå Milo när lillebror är ledsen =) Och ibland när jag gått bet på att trösta lillgobben....ja då har Max lyckats !! SYSKONKÄRLEK !!!


En mycket koncentrerad Milo som just ju älskar ett band som suttit runt hans nalles hals =)En liiiten jättesöt kylväska från tuppervare !! Den ska jag ha med mig i morgon på tåget till huvudstaden !!
Ska åka helt själv och hälsa på en kompis däruppe  från i morgon Lördag till Torsdag. Så i morgon vid denna tiden kanske jag sitter på en balkong ute på Lidingö med ett glas kallt vitt i handen =)

Tjingeling i värmen !!


RSS 2.0