Träning igen :-)

Ja nu har jag inte tränat nått sen den 22 april. Många olika orsaker till detta, bl a att mitt bäcken har varit förskjutet (ajaj) och jag har fått vara 2 ggr hos sjukgymnasten för det. Men idag tog jag mig i kragen och masade iväg till gymmet....puls spinning stod på schemat och ..visst var det urjobbigt men ändå såå gott på samma gång !!


Hoppas jag kan träna ngt mer denna veckan men troligen inte... på Torsdag e de p-fest på jobbet med lite skojjiga saker !!

Over and out !

Underbar dag !!!!Nu börjar de komma upp lite grönt i vårt nya trädgårdsland !!!
Har sått gräslök, plocksallad, rädisor och krondill. MUMS !!!
För att inte tala om rabarberna !!!!

Brorsorna Pettersson !

Söndag hemmavid.Ja idag har vi bara varit hemma. Klippt gräset som var låååååångt..krattat upp allt klippt och lagt i säckar ( ska till tippen). Klippt alla kanter . Det blev fint och vi är nöjda =) Dock är det megamycket mossa i gräsmattan i år igen ..jaja det är mjukt och gott i alla fall hehe.

Sen lagade jag en jättegod kycklinggryta till middag. Den gillades av alla tom av Milo som annars brukar rata allt nytt hehe. Stekte  mindre bitar av kycklingfile. Blandade sedan i creme fraiche, kycklingfond, lite chilisås. Till det serverades kokt potatis och fetaosttärningar samt körsbärstomater.
Milo ÄLSKAR att mumsa på dessa körsbärstomater !!! HIHI.

Massa gjort !

Japps..dagen började med att jag fick sovmorgon till 9 !!! Tack älsklingen <3
Sen kom bästa vännerna Jenny och Jonas med barnen på fika på eftermiddagen..vi kom på att vi alla kunde, efter fikat, fara till Tyrolen och kika lite för det var raggarträff där i em-kväll. Massa häftiga cooola bilar och roligt folk =) Max tyckte nog det var rätt häftigt att se de gamla fina bilarna och se raggarna (som han säger).


Sen for vi hem och började med grillmaten:-) MUMS !!!!


Såå glad !!!Fick skojjig post nu i veckan =) Milo har fått plats på den förskola vill ville ha han på =))))) Samma förskola och avdelning som Max skolades in på !!!! TOPPEN !!

Men det känns allt lite konstigt att den lille plutten nästan redan är så stor och ska börja på dagis :-( Jajaja hela lååååånga sommaren kvar innan det är dags juh....


Denna fina teckninmgen målade Max en dag nu i veckan =)
"mamma jag har målat mig och Ellen, hon är så vacker mamma!! Hon glittrar mamma !!! "

Lille store killen...vad du funderar mycket just nu...... :-D


Deklaration och kalas !!!


Ja då var deklarationen avklarad...över internet =)

Idag va de dags för barnkalaset för Max =)


Denna tårtan var alla helnöjda med =)RSS 2.0