Min första oriflamevisning !!!

Ja den har jag haft nu =)
Var allt ganska nervös innan men oj va skoj det var. Jag babblade på som bara sjutton och kunde svara på deras frågor gamska bra  ( om jag får säga det själv)
Sålde för en massa pengar med *glad*

Annars så flyter livet på ganska bra tycker jag.... vi var på ett utv.samtal på max förskola idag och allt var kanonbra med han tyckte de hihihhi !!! Han är en social rackare med massa humor =). Han är omtyckt av kompisarna och han tycker om alla där med. Ibland tycker han om dom sååå mycket så han vet inte riktigt hur han ska visa det, vilket medför att han då blir lite hårdhänt. Hehehehe låter precis som den Maxen vi känner det !!!

På mitt jobb är det full fart för det mesta. Nu är det ju lite lugnare när det är höstlov *skönt*.

I helgen var jag på en scrapträff hela Lördagen. Vi satt ca 10 tjejjer och scrappade från 10-22 !!! Det kändes som ca 3 timmar *ler* Eller som Uffe kallade det..... " ni hade lan utan datorer" .

sjuker igen....

Jahopp..nu har max haft feber i 2 dagar...hoppas den ger sig snart.
Annars så flyter livet på som vanligt med jobb mm. Vi har börjat med 5 års gruppen på mitt jobb (jag på vår avd. som har hand om den + 2 avd. till i "huset"). Idag var första träffen och det gick kanonbra !!! Sååå härliga ungar vi har !!!

Jag har små funderingar på att minska ner på Max egen sida och istället skriva bara här i dagboken om det som händer och sker i tillvaron, det känns inte som att tiden räcker till längre.

Max är sååå gooo hela han *älska* Idag när jag satt i hallen och han sprang till mig för att kramas, ja då kom han helt plötsligt med en blöja. Då sa jag till han "kan du lägga den här där den ska vara". Då gick han in på sitt rum och la tillbaka den i blöjkorgen !!! DUKTIGT !!!

Han babblar på hela tiden men inget man förstår hehehehe Fast iofs så kan vi ju hans "språk" ändå =)

Min bästa kompis C med sambon P fick ju en liiten liiten dotter 3 mån. för tidigt...nu ska de snart få komma hem !!!!!! Jag är såååå GLAD för deras skull !!!!


RSS 2.0