Kämpardax !!Var i kväll på uppföljning på träningscentret här i byn.
Fick min "dom" kan man säga suck...
För ca 5 veckor sen vägde jag 87,7.....nu 85,4
fett% i kroppen då 41,6....nu 40,5 (bör ligga mellan 20-30%).
Men fick även höra att dessa siffror kan vara lite missvisande eftersom jag varit megaförkyld nu sista veckan å då ställer kroppen tydligen in sig på att lagra och behålla....jaja bara på de igen !!! Men jag är ganska nöjd över viktnedgången iaf...

Toa för hela slanten heheJaha...fasen så här mycket kräkig har jag inte varit de senaste tio åren som jag varit nu på bara nårra månader..... började igår efter jag och Milo kommit hem från stan. Började må illa å de blev bara värre och värre... Hade tänkt mumsa lite gott framför melodifestivalen men inte blev de så heller... mådde tokilla och va helt orkeslös så vid 20 la jag mig och somnade bums !!! Sen ca 23 fick jag rusa upp och kräkas !!! Kunde sova vidare sen till 09. Och sen sov jag även mellan 11,30-14,30. Men är trött ändå nu. Illamåendet är nästan borta och så hoppas jag det förblir !

BabyBjörn Pottstol  Havsblå
Sån här har vi =)

Vi sätter ju Milo på pottan varje kväll vid tandborstningen, bara för att få han å gilla det och få in det som rutin för han =) Idag tyckte jag han var mer orolig när han satt där men sen när jag lyfte bort han från den fick jag förklaringen =) Han hade fyllt hela botten !!!! Duktig gosse =)

Nu i eftermiddags såg vi en del prickar på Max...efter lite utforskande så konstaterade vi att det troligen rör sig om vattenkoppor. SKÖNT att han äntligen fick det, hoppas han kan smitta lillebrorsan med detta också !!


Mattvätt


Denna har jag tatt slut på ikväll......
Igår när M kom hem från förskolan så va han inte alls i bra form..ville iinte äta ngt mellanmål utan bara la sig i soffan... U och Lille M åt i köket och då hörs ett ulkande innifrån vardagsrummet.... M har kräkts rakt ut i soffan och på mattan och bordet !!! Sen kröp de fram från M att han ätit ca 8 pepparkakor på förskolan precis innan U kom och hämtade han. Han har aldrig kräkts innan under sina nästan 5 år så han blev nog lite rädd samtidigt..stackaren !!!
Sen kommenterade han det hela med " mamma nu har jag gjort som lillebrorsan gjorde förut " =)
Tur det inte var magsjukan iaf =)

Mycket goood =)


Testade denna och den va urgod !!!!
Även utan att doppa haha...


Har även kastat massa bråte idag..både på tippen och sen for jag med massa kassar till återvinningen. SKÖNT å bli av med allt som samlats på hög sen jul =)
Funderar på att köpa sådana här på IKEA
SORTERA Avfallskärl med lock
Läste på deras sida nu att nästa helg lördag å söndag har de en barnfotograf på plats där med !!!! Då måste vi bara fara dit hehe.
Ne nu ska lite chips å dipp fram å sen e de dags föööör.........

Helgen =)Detta ska jag mumsa på i kväll framför tv och Let´s dance =)
 Ska bli mysigt =) E sugen på att färglägga lite stämplat åsså men det blir nog som vanligt med den lusten hahaha.

Har haft en skön vecka. Inskolningarna på jobbet har nu båda börjat vanliga schemat och det går kanonbra för båda två ;-) HÄRLIGT !!

I morgon blire nog lungt hemma och på söndag med vänner till hanaslöv för pulkaåkning och äta varm korv =)
LAGOM helg med andra ord !!

UJUJ !!! Vilken bloggcandy !!

Här måste man ju bara vara med och ta en lott....Kika in där du med vetja ;-)


Me & I i morgon !!!

 Japps i morgon ska ja shoppa lite fina kläder =)Tycker deras kläder både håller en mycket bra kvalité och är supersnygga !!!!

Idag har jag tränat puls spinning och det var lika härligt som det brukar !!!Vägde mig när jag kom hem och nu har vikten börjat gå neråt =D
Nä rjag började träna på ATC vägde jag 87,7 kg :-( nu väger jag 85,5 kg :-D. Såååå härligt !!!

RSS 2.0