Eftermiddag till skogs.Idag drog vi till skogs eftersom jag hade tidig fredag och Uffe slutar ju tidigt alla dagar =)
Packade med korv, korvbröd och dricka (och lite marshmallows jaja *flin*).
Väl framma vid "vår" skogsglänta blev vi sittandes vid brasan och vips hade det börjat mörkna ute =)
Milo var nog mer fachinerad av själva grillandet än att äta korven. Men mysigt hade vi =)
Jag tycker det är ganska konstigt väder ute för årstiden.... hmmm ca 15 grader varmt ute och det är november..... Förra åtet vid samma tid var det snö ute... jaja jag klagar INTE !

Hur mycket kan man älska någon ??

Ja nu när Max har tillbringat höstlovet hos sin mormor har vi haft lillebror Milo hemma själv. Jag och han var dessutom hellediga måndag, tisdag och onsdag och det var verkligen JÄTTEHÄRLIGT !! massa gos blev det. Milo har inte sovit middag på länge men dessa dagar sov han och jag middag (ca 30 min) i soffan tillsammans. Jag kan inte gosa mig mätt på den lille guldklimpens goa kinder å gropen i hans nacke..... Varje dag kommer det fler och fler nya ord från han och det är så härligt att höra och se hans glädje när han inser att han lärt sig något nytt !!!

Har pratat med Max i telefon och saknar han något enormt men VET att han har det toppebra med sin mormor och det är nog skönt för både han och Milo att få lite tid, både ifrån varandras konkurrens och egentid med vuxna !


Fina foton....På vår tv bänk ser det numer ut såhär brevid tv´n. Jag hittade skojiga ramarna på Lagerhaus nu i veckan och föll för dem direkt ! Sen redigerade jag lite foton o gjorde de i svart/vit. Stilrent å fint =)

RSS 2.0