Firande i hemmets lugna vrå ;-)Den eminenta nyårsdukningen hihihi !!


MENY:

Örtfylld baconlindad fläskfilé med potatiskroketter, avocado och brun sås.Dessert blev Vitchokladpannacotta med passionfrukt :-)

MUMS !!!

Sedan mys i soffan å hela familjen kollade på
"karlsson på taket"  (Milos nya favorit).När lilleman somnat så bänkade vi oss andra framför E.T (svenskt tal).
Så härlig är den filmen och Max gillade den med =)
Nu har Max å Uffe varit ute å "fyrat av" vårt sk fyverkeri...... såna små eldsprutande saker man kan sätta i tårtan =) Max valde de när vi handlade häromdagen =)

Gott Nytt År !!!!!!!

Gott nytt .....Ja då var detta året snart slut då...
Det har varit ett år då mycket hänt. Både positiva saker som mindre positiva.
Psykiskt omvälvande på flera sätt. Jag har nog, som person, vuxit en hel del av allt jag fått uppleva och gå igenom. En del saker har fått mig att tvivla på allt och varför allt är som det är och varför jag egentligen finns här........... Sen finns det saker som jag är mycket glad att jag fått vara med om och ta del av.
Jag har mycket att vara stolt och oerhört tacksam över !!!! Har ett jobb, hus, fina underbara barn och älskar dem och min man över allt annat !!!  Fina vänner som jag är stolt över !!

Hoppas att detta kommande 2012 kommer bli ett fint år för alla mina nära och kära. Har funderat på detta med nyårslöfte....jag kommer inte ha ngt typiskt löfte men kommer försöka se till att fylla varje dag med LIV, skratt och tänka på att denna dagen kan vara den sista !!!
Det är mycket som snurrar i mina tankar men nu har jag fått ner en liiiiten del här iaf ;-)

GOTT NYTT ÅR !!!!!!!!

Julen 2011.Glad morgonpigg Milo som hittat en julklapp till sig under granen på morgonen =)
Det var en "jobbarn" !!!! LYCKA !


Spända barn som väntar på tomten...kommer det någon tomte ? Varifrån kommer han ?Ja han koooom !!!! Och efter paketutdelning fick tomten en kram av Max =)


Juldagen ägnades åt att bygga bygga bygga LEGO :-)

RSS 2.0