Lääänge sen sist....

Japps..det va ett tag sen nu.
Jag jobbar å sliter men hinner pyssla liiite med på kvällarna när Max somnat *ler*
Det mysigaste på hela dagen är att komma hem och Max kommer krypandes mot mig och har ett stooort leende i hela ansiktet !!!
Annars går det nedåt viktmässigt som det ska *ler* Jobbigt är det men jag har gett mig sjutton på att komma under 70 kilosstrecken innan sommaren !! Är med i http//:www.viktklubb.nu
den sidan är VERKLIGEN något jag rekomenderar !!
Stark och trött =)

.....ja så känner jag mig just nu *ler*
Idag har vi varit på husvisning men det va inte såå mycket att ha precis. Utgångspriset var ca 1 mille och då behövdes det helrenoveras...suck !!

Sen blev det korvstroganoff till middag och nu har jag nyss kommit hem från ett skivstångspass på friskis.
Sååååå gott va de =)

I morron jobbar jag 6,30-12,30 PERFEKTA tider juh !!! Sen på kvällen ska vi hela familjen och bada i simhallen hihi.

Trööööötttt !!

I morse va det ingen glad Smurfa som gick upp ur sängen.....mitt morgonhumör är INTE att leka med men så fort jag kommer upp och fixat iordning mig (=blöta håret å spraya det lite, tvätta ansiktet och på med dagcreme och mascara från http://www.oriflame.se och borsta gaddarna). När detta är klart är jag på betydligt bättre humör hihihihihi !!
När jag kollade på termometern fick jag en smärre chock !! Minus 18 grader !!! HUUUU va kallt !!! men när jag kom till jobbet så var det minus 22 !!!

Busat en massa med alla godingar på mitt jobb hehe. Har nu lärt mig att inte säga min sons namn när jag pratar med de minsta *ler* Så kan de ju lätt bli när man varit hemma med han i ca 10 månader tidigare.

Sen när jag kom hem så hade den andra godingen hemma fixat middag som var sååå smaskig. Det tyckte Max åsså hihihi !!

Over and out !!

Uppe innan tuppen....

...ja det var jag idag  suck..ville iiinte vakna när klockan ringde kl 05...
Men men bara å "skutta" ur sängen. När jag kom ut så var det  -11 grader och när jag kört till jobbet så var det -18,5 grader där HUUUUUUUUU !!!!
Det gick bra å jobba, många barn som var sjuka fortfarande... Jag läste en Emil saga =)
Sen slutade jag redan 13,15 och då sken solen så härligt ute !! VÅRKÄNSLOR :-)
Då kunde vi ju inte låta bli att ta en härlig promenad hela familjen när jag kom hem.
Sen har vi käkat middag och nu sover Maxen i sin säng (HELA natten hoppas vi).

BIG BROTHER RULES !! *ler*

öronen...


 Vi var på jourläkarmottagningen igår kväll.....Max vaknade vid 21 och va jättelessen precis som han varit innan när han haft det.... så vi åkte in vid 22 å läkaren kollade i öronen...sa att det var inget akut rött eller buktande eller så men att det ev ev kunde vara ngt på g så han skrev ut en annan sorts pencillin,när vi kom hem va max jättelessen igen å han had eju fått alvedon vid 21 så de kunde vi inte ge han öfrren kl 01 så uffe gick å la sig å jag satt med max i mitt knä, efter ca 1 timmas gråtande så somnade han helt utmattad och efter ca 30 min kunde jag lägga in han i sin säng. Där sov han till 06 då va uffe inne å gav han nappen å sen sov han till 08 då han hade bajsat. =)
Nu idag så verkar han inte ha ont men det återstår att se hur dagen blir.

Idag får vi trevligt besök av en kompis och då blire semlefika  (hemmagjorda såklart hihi)


Yiiihhaaaa !!

ÄNTLIGEN har vi vanlig telefon igen.
Har ju varit utan det i ca 2 veckors tid nu eftersom vi varit tvugna att byta till wexnet´s internet och ip-telefoni nät. men idag kom telefoniboxen  med posten och jag jublade !!

Jag mår bättre nu men e hemma från jobbet veckan ut så jag e säker på att det dåliga i magen e helt borta. *hoppas hoppas*

Ska det aldrig bli vår ?! Idag har stooora snöflingor dalat ner från en vit himmel, dom dalar fortfarande ser jag nu.RSS 2.0