IKEA =)

Kom på häromdagen att sist jag va till IKEA va innan Milo föddes....ujuj !! Börjar bli dags igen minsann =) Hade tänkt fara dit med Milo idag men så kom lite annat emellan =) men en jättesnäll kollega på jobbet skulle dit i Fredags så hon kunde handla lite åt mig =) Tusen TACK Mia !!
Detta skulle hon handla åt mig =)

Blir bra att ha på Milos rum och på han =)


Dagens äventyr....eller Milo goes Gemla förskola =)

Idag var det sista dagen man kunde få svininfluensavaccinet (2a sprutan för barn) här i Alvesta. Förra veckan for U dit med båda gossarna och lille M var det inga problem alls med =) Max däremot vägrade å gallskrek så de va bara å fara hem med han igen  SUCK !! Idag va de dags igen och jag kunde inte följa med och hjälpa till för jag jobbade de tiderna det var öppet (14-16,30). Strax efter 14 ringer U min mobil.. " de e kaos här...Max bara panikskriker och vägrar gå ut ur bilen och in på bvc " jaha men jag jobbar ju  du får väll sätta Milo i vagnen och bära Max in dit då ..svarade jag. Då hade de inte vagnen med sig. Tur att jag jobbar på förskola säger jag bara hahaha !!! U körde Milo till mitt jobb och sen körde han och Max tillbaka till bvc. Under vilda protester fick sen Max sprutan !!! Urmysigt att ha Milo på jobbet :-D Han tog verkligen för sig och kom snabbt in i leken =)

Nu sover snart båda gossarna och jag ska inte träna idag heller... snuvig som få och har huttrat mest hela dagen på jobbet.... Ser INTE fram emot morgondagen då jag jobbar 7,30-17,40 !!! Sååå segt att jobba så en fredag.

I morgon kväll blire Fredagsmyyys med lite chips tror jag framför Let´s dance ;-)

Retro sulky =)

Läser på många sidor bl a på familjeliv att många barnfamiljer har en uppsjö av olika vagnar till deras barn..... Nya dyra så kallade trendiga vagnar ska de tydligen vara med.... Jag fattar liksom inte riktigt vitsen med detta ?!?!
När jag väntade Max så köpte vi en Brio Nova 2005. Det är en sittvagn med ställbar rygg så man kan ha den i fullt liggläge och vi valde en mjuklift till den. Har varit kanonbra till både Max som föddes i slutet av april 2005 och till Milo som föddes i slutet av februari 2009. Sen fick jag en sulky från 70 talet. Denna sulky ser ungefär ut som den på bilden nedan...det enda som skiljer är att vår är det grönt och blått tyg på och en trådkorg under =) Var väldigt nöjd med denna speciellt för att den är mycket mindre och smidigare än brio´n. Visst...den är inte ny å så å den knarrar en hel del men vem sjutton bryr sig om det ??? Inte vi och inte våra gossar =) Har inte alls lust att lägga massa pengar på olika vagnar/sulkys =)
Här kommer bilden.....


Vad tycker ni andra om detta ?=)

Max på kalas =)

Ja idag var det dags för kalas för 2 st 4 åringar på Max förskola =)
Innan så har Max alltid varit jättetuff innan vi far till kalas där han ska vara själv...och samma idag. Han skulle vara själv på kalaset och jag skulle bara lämna han där och åka hem igen sen. Men väl där så blev han som han brukar bli..jätteblyg och vill helst stå fasklistrad vid mig hela tiden :-(  "mamma jag vill INTE du ska åka igen"
Men jag höll masken och gick med han och lämnade paketen till kompisarna och kikade runt lite. De skulle vara ute först och inne sen. Han upprepade hela tiden det han sagt och höll sig intill mig..... Sen sa jag till han "Max på inbjudan du fick stod det bara Max och inte mamma, då får inte jag vara kvar på kalaset men jag hämtar dig sen när det är slut" :-) Detta gick han lite motvilligt med på och jag pratade med en av föräldrarna som höll i det och sa att hon kan ju ringa min mobil om det är ngt. Sen släppte Max mig och åkte lite pulka med kompisarna....  Jag VET ju att bara han inser att det är skoj så har han jättekul och så . Det är bara själva brytet, när jag ska lämna han som han tycker är jobbigt...gäller och hjälpa han över det =)

Nu ska jag fixa lite här hemma TJING !!!


Sååå jäkla suuugen.....

PÅ.............................


och..............................


Men det bidde inget sånt....neeee det bidde lite........


istället med hackade tomater och salladskrydda.... stillade det värsta suget en del.....
Hoppas ni haft en bra dag, jag har insett att jag hamnat på en kanonarbetsplats med härliga människor och barn att jobba med :-D

Nästan de första stapplande stegen för Milo =)Denna filmade jag julafton 2009 =)

En ask

Har äntligen fått till en låda (ca 20*20 cm) till Milos alla kort (grattiskort mm).Har en till Max som jag samlat alla korten han fått i och det är verkligen jättekul att sitta och kolla i den nu när åren går. Så nu har Milo en han med =)


Freeedag !!!

Idag har jag varit på en kanonbra fortbildning med jobbet. Många nya ideér och sätt att se på verksamheten utifrån vår Läroplan. INTRESSANT värre !!!!! Och fick bekanta mig lite mer med alla nya kollegorna. Blir nog kanonbra det här ;-)

I kväll snart blire att kolla på premiären av LET´S DANCE !!!! Weiiiiii !!Se vad jag fick med posten idag !!!!

En härlig RAK från Jennie med massa fina saker i !!!! TUSEN TACK för den !Lite nyttJa det har jag nu såhär på kvällskvisten..är trött man fattar inte hur jag kan vara det.. Somnade ca 22 igår och vaknade 7,20 :-D Visserligen va jag uppe å in till Max som ropade efter mig vid 03 tiden, han vill einte sova själv sa han.... jaja jag la mig lite hos han så han kunde somna om =) Sen gick uffe upp med gossarna 06.

Kanske e lite mycket just nu för mitt huvud med alla nya intryck på nya jobbet (en förskola med 5 avd. och en massa barn och personal att lära känna).

Milo han nästan springer runt här hemma och har verkligen upptäckt att det är skojigare att gå än att krypa =) Han e såååå sööt när han vill gå fort för då sprätter han likson med fötterna när han går.

På Måndag är vardagen tillbaka för alla härhemma. Max börjar på förskolan igen då efter att ha varit ledig sen den 19 december !!
Uffe är ju helt föräldraledig från 1 Januari tom Augusti ut =)
Jag jobbet  heltid på Gemla förskola och det verkar vara en härlig plats att jobba på =)

RSS 2.0