Tvättstugan =)


Storshoppat hos Landstoken !!


Bra å ha eller hur ?!?! ;-)


Mycket vill ha meeeer............. ;-)

Ja idag var jag och firade att Landstoken (Helena) har haft sin butik i Växjö i 1 helt år !!!
Härlig stämmning där och många bekantikgar träffade jag på . TREVLIGT !!!

Har även hunnit med att lägga ut en massa urvuxna bebiskläder på tradera.
kolla här vetja .... http://www.tradera.com/auktioner/Smurfan73

Första tanden !!!Igår såg ja den !!!  En liiiten tand i Milos underkäke !! Detta förklarar ju varför han vaknat på nätterna och varit ledsen, det brukar han inte vara. Vaknar han så brukar han ligga och prata så glatt =) han ska gnaga på ALLT och dreglar som en hund :-D

Max har gjort STORA framsteg !!! Han har ju haft lite problem med att gå på toa och bajsa...kisseriet sköter han galant men de andra har kommit i kalsongerna för de mesta. Vi har lockat med det mesta (åka till leksaksaffär mm mm) men trots att han vetat det och vetat såå väl att man ska bajsa på toan så näeeee...har de hamnat i kalsongerna. Iofs så har han inte brytt sig nämnvärt om det heller..nog mest jag och Uffe som brytt oss och lidit för hans skull. Men förra veckan fick jag nog! Efter att ha tatt på nya kalsonger ca 5 ggr på raken så tipsade en vän om att "ja men ta bort nån kär leksak för han då" jao hans dator åkte ner i källaren. Efter några dagar och ingen direkt skilland så fick han förbud att titta på film och tv dagtid, fick bara kolla på bolibompa kl 18 på kvällen innan läggdags, och nu händer det saker minsann =)
Idag var han sååå stolt när jag hämtade på dagis "mamma jag bajsade på toan idag !!" Sen när vi kom hem så hamnade det i toan hela tiden när det behövdes !! UJJJJ vad skönt för Maxxen att "spärren" släppt nu =)

Börjat resan...

Startvikt 85 kg
Idag simmat 1 timma
Promenerat med barnvagn 20 min x 4 gånger.

Nu jäklars ska de gå neråt !!

Halvåringen !!Japps idag är vår minsting hela 6 månader gammal !!!
Denna texten har jag hämtat från anteckningarna från när Max var 6 månader gammal:

Vill gärna: Prata högt och mycket när du är på gott humör. Sitta själv på filten på golvet,

Jag kan: sitta själv (med viss beredskap av oss eller kuddar bakom dig) nu sen ca 1 vecka tillbaka
Favoritleksak: Röda saker som man kan få in i munnen.
Jag kallas: maxen, pluttisen, gosen
Äter: Till frukost blir det gröt + 1 skiva vit formfranska med leverpastej på i tärningar, mitt på dagen 1 liten burk matigare puré + lite fruktpuré, välling på eftermiddagen och gröt + välling/ersättning på kvällen. Vaknar du på natten så får du ersättning.
Mitt humör är: uppåt, utom när jag är trött eller hungrig, skrattar mer och mer och nu behövs det inte längre så mycket för att få dig till att skratta.
Är: en såå go kille, glad nästan jämt, har börjat lite att bli lessen när någon annan än mamma och pappa tar i mig, just nu har du inte sovit hela nätter på några dagar. Vi tror det beror på att du är större och behöver mera näring så det ska bli spännande och se hur det blir nu när du börjat få välling.


Nu till Milo =)

Vill gärna: Sitta på filten och leka med sakerna i blåa lådan. Köra gåstolen. är speciellt förtjust i långa snören tex på tröjor..de stoppar du i munnen å man kan se hur du gnager på dom haha.
när du sitter i vårt knä så hoppar du merst hela tiden =)
Jag kan: Sitta helt själv nu sen du var ca 5 månader. Du pratar en massa och mest låter du dadadada...bababab..aooooo och så en del skårrande skriiik =)
Favoritleksak: Alla långa snören och saker du kan hålla i och banka så det pangar högt =)
Jag kallas: Milo, skrutt, godingen Milo pilo (max som rimmar).
Äter: På morgonen ibland ersättning (om du vaknar väldigt tidigt)
Till frukost får du gröt och vatten att dricka, mellanmål på förmiddagen fruktmos och ibland ersättning om du verkar väldigt hungrig. Lunch vid ca 12 tiden en burk matpure + vatten att dricka.
Till mellanmålet på eftermiddagen brukar du få fruktpure. till middagen vid ca 17 får du lite gröt och sen innan läggdags välling.
Mitt humör är: Glad för det mesta, kan bli väääldigt arg om du är hungrig och inte får mat direkt =)
ganska högljudd kan du bli ibland och gör max något du inte gillar så låter det som att du skäller på han hahaha.


Me & I shopping :-)

    

 
Var på en Me & I klädesvisning nu i kväll. UJ va massa fint det fanns nu i höstkollektionen !!!
Men detta köpte jag =) En tröja till Max med vita hjärtan och rosa kanter (ja han hade önskat sig den...Max har gillat rosa och rött ända sen han föddes). Sen en päronbody  och matchande strumpor till Milo. En såååå härlig volangkjol till mig =)


Minstingen i familjen blir hela 6 månader på Lördag !!!!! Han kan sitta såhär i en hel evighet numer...bläddrar blad och ser sååå koncentrerad ut ! ÄLSKAR HAN SÅÅÅÅÅ !!!

Mys och arlakörning =)


Mamman och Milo myyyyser under äppelträdet =)
Ja vi hade verkligen mysdagar då när Max och Uffe va till farmor i Ängelholm.


Nu har jag vuxit ur bebisbadbaljan hihi.... mamma fick köpa en större så nu kan jag plaska huuuur mycket jag vill !!!
Älskar att bada !!


Denna veckan var vi till Barnens Gård en dag. Jag har aldrig varit där innan men det var helt perfekt ! lagom stort och inte alls så mycket folk och härligt väder =)
Max vägrade bada men han fick en favorit i traktorbanan direkt =)

I morgon far vi till Värmland för denna sommarens sista semestertripp. Lillebror Gustav ska ju GIFTA sig med sin Linda på Lördag !!!  Sen stannar jag å de små gossarna kvar hos min mamma några dagar ;-)

RSS 2.0