PAUS.....

På grund av många småsaker kommer nu mitt bloggskrivande ta paus....
Jag har efter många om och men insett att mina krafter behöver fördelas på andra saker än att uppdatera denna bloggen.... tex. vara fru, mamma, vän, förskollärare och mycket mer !!!! Ingen nämd ingen glömd !!!

KRAMIS på alla som vill tills vi ses igen ;-)


Jahaja....

Började ju jobba heltid förra veckan och det gick kanonbra !! Fast var rätt trött på fredagen men då slutade jag tidigt så det var ju bra ändå ;-) Helgen var lugn och bra och jag såg fram emot en ny jobbevecka.......
Måndag morgon vaknar jag med feber och ont i kropp + halsen  SUCK !!!! Va fasen då !!!!! Har verkligen INTE lust med detta nu igen...... känns som att jag inte varit annat än sjuk de senaste halvåret typ........ Är hemma idag med och onsdag och torsdag så hoppas jag kunna jobba på fredag !! Men är säkert extra nedsatt efter att ha mått som jag mått nu i november och december....
Var ju på scrapträff hela lördagen och en del som också var med där ligger hemma med samma symptom som jag... jaja bara å bita i de sura äpplet eller hur va de men sa ?!?!

Bjuder på en härligt färgglad bild på vårt fruktfat i köket

Scrapträff och simskola =)

   

Dessa kort 15*15 cm gjorde jag på Lördagens scrapträff !!
(+lite annat)
Superskoj hade vi ca 9  som deltog =)
Så tusen tack igen Anne Lillans scrapbooking för att du ordnar detta för oss !!!

Idag var det dags igen för simskola för Max. Gick mycket bättre denna gången och han följde med ledarna in i simhallen . Lite småledsen blev han men det gick över när jag satt i en trappa och INTE tittade på han genom glasfönstret.... hehehe underbaring vad du är smart !!

Julkortsutmaning.



Julkortet för vecka 1 2011 =)



Julkortet för vecka 2 2011.

Jag är med i en utmaning här :
Svensk Scrapbooking

Den går ut på att göra ett julkort i veckan under hela detta året. Så VIPS när det är jul igen har man gjort 52 st julkort =) Hoppas kunna fullfölja detta men men det märks det !!



Simskola och IKEA

Idag på förmiddagen ringde de från simskolan här i byn. Max hade fått en plats å det började idag !!! ÅH vad glad jag blir. trodde ju aldrig att han skull efå en plats eftersom jag mailat med dem och då verkade det ganska fullt.
 
Ja..denna görsta gången gick sisådär kan man säga.... de va jag å några föräldrar med å kollade å då slår Max bakut å vill iiiinte alls vara med. Han kunde stå i vattnet vid kanten om jag stod precis bakom han...han gillar INTE när ngn annan kollar på han (samma på gympans uppvisningar). Eller som han sa i bilen på väg hem efteråt...mamma jag ska bada nästa gång när ingen mamma eller pappa tittar på, idag ville jag bara titta och se hur de gjorde... jaja jag berömde han för att han vågar stå för och säga som han tycker och känner iaf... Men ska jag säga sanningen så tycker jag det är sååå jobbigt när han gör/blir såhär. Visar det såklart INTE för han men hjärnan min går på högvarv och jag funderar på vad den andra föräldrarna tycker och tänker om mig som mamma egentligen.............Men innerst inne VET jag ju att Max fixar detta och jag tycker det är bra gjort av han att säga ifrån när han verkligen inte vill !!!

Sen for jag och en kompis till IKEA :-)
  
 
Hyllkonsollen ska vi ha till ett vitt hyllplan på en vägg i köket.
Den rosa/lila är ett rosendoftljus som jag nog ska ställa i badrummet och dricksglasen köpte vi 6 st av för de kostade bara 5 kr st :-)

Blandat



Idag fick jag nog och gick ner i källaren och röjde iordning bland alla kläderna som Milo ngn gång ska växa i haha.
I trådbacksställningen så är det bara st 89-104 !! I flyttkartongen är det smockfullt med 110-116 kläder och i den blå ikea "kassen" är det bara kläder som Milo vuxit ur (st nyfödd tom 86).
Kan nog säga att vi inte behöver köpa ngt mer i st 98-104 i alla fall ?! Fast ngt nytt ska han nog ändå få hihihi !!
I plastbacken ovanpå trådbackarna är det småååå bebiskläder som jag vill spara efter både Max och Milo, typ de första kläderna de hade på sig och deras första pyjamas ;-) Sådana kläder som framkallar speciella minnen. Åhhhhh.....
I plastbacken på den blå kassen är det st 122-128 som Max håller på att växa ur nu så en del av de storlekarna har han fortfarande kvar i sin garderob häruppe.
Jag har sålt en hel del kläder på tradera och de trasiga och sunkiga kläderna gick direkt till soporna såklart....ändå blev det en hel del över. BRA DET !!


En liten bok som jag scrappat till Milo. Har ju skrivit en del om han i dokument i datorn och tanken är att dessa ska klippas ur och klistras in i denna boken i framtiden =)


En 20*20 cm tavla som ska pryda sin plats någonstans i vårt hem =)

Lördag

Idag..en vanlig Lördag =) Har beställt så vi får färska frallor på dörren varje lördagmorgon nu ett tag !!! :-D Najs !!!
Nu blire snart stekt fläsk med kokt potatis till lunch.
Nyss var jag och gossarna till ica (alltid glömmer man ju ngt på veckohandlingen).
Fick postat lite presenter åsså ;-)


Visst e han fin vår lilla ängel Milo !?! ;-)
På denna sidan kan man göra egna... PhotoFunia


Julklapp =)

Min julklapp från min arbetsgivare blev detta !!!



Tack tack ;-) Perfekt när man själv får välja !!!

Eftermiddagsmys ute :-)


I eftermiddag gick vi ute hela familjen trots att det börjat mörkna.
Snöplogen hade kört upp en stooor vall som måste skottas undan.
Då kunde vi ju mysa till det lite med att elda i vår eldkorg !!


Scraphörnamakover !!!


Ja nu har jag äntligen fått tummen ur och tatt itu med min scrap/pysselhörna i källarens gillestuga.
Härnere sitter jag ibland och scrappar ;-) Ofta är även Max med mig och pysslar !!
Innan var allt ett enda stort omysigt rum men nu har vi fått upp ett tyg som delar av det bra så att det även blir mysigare och mer ombonat att sitta  på andra sidan där filmhörnan är !

Pyssel

Idag efter frukt på fm så blev det lite pyssel ;-)
 
En ljuslykta av sockerbitar och lim.
Nog uppskattat av båda barnen med Max kunde hjälpa till en del också. Milo...ja han vill plocka isär och sa bara typ "ahhhh...jaaaa haaaa " *ler*

Max har fått en ny favorit dricka tror jag nu... Vatten med limeskivor i  MUMS !! Han ville bara ha mer å mer å mer...


Kan ju inte annat än att hålla med han i detta !!!

En vinterdag !

Idag efter lite frukt på förmiddagen begav vi oss ut. Först blev det att skotta framför huset å uppfarten och sen massa lek i snön !!


Har ju blitt stora snöhögar av allt uppskottat på framsidan nu !!!


Jag har även, runt hela huset, skottat en gång där Max ibland drar runt Milo i pulka.
MYCKET uppskattat är det !!
Sen gick vi till lekplatsen här i området och då
tittade solen fram en pyttestund med.


Kallt ute

Ja idag vid 06 när jag kollade utetemperaturen va de -15 grader !! BURRRRR !! Tur vi har de varmt å gott inne ;-)
Nu har guben börjat jobba igen men jag å gossarna e lediga hela denna veckan med. SKÖÖÖÖNT !!
Typiskt att när man kan sova  jadå vaknar jag innan fem då huben går upp..å detta fastän Milo sov till strax innan sex..å Max till nästan halv åtta !! TYPISKT !!!
Få se vad vi hittar på idag....lite kallt att gå ut med de små tycker jag...få se framåt fm hur det blir.

Nytt år !!

Ja nu är det 2011. Oj vad tiden går. Jag har funderat på om jag ska ha en liten årsöversikt med bilder här i bloggen. Kanske kommer tids nog hehe.
Här är iaf en bild från vårt nyårsfirande hos härliga vänner.

Idag har vi varit in till en leksaksaffär så Milo fick köpa sin egna polisbil för en del av julklappspengarna =)

RSS 2.0