Gott nytt 2013

GOTT NYTT ÅR !!! Detta året har inneburit massa glädje, sorg och omtumlande händelser minst sagt..... Men jag är övertygad om att alla händelser har en mening med sig.... allt sker av någon orsak, ibland kan man verkligen fråga sig vilken orsak men förr eller senare brukar de visa sig. Jag försöker leva för dagen, ibland svårt som tusan. Man kan dock aldrig veta hur framtiden kommer se ut men jag vet hur jag lever nu och varje dag består av tid du aldrig får tillbaka.... KRAM alla vänner!!!!!

Femtio nyanser.....


.....ingen risk man somnar läsandes denna iaf ;-) Detaljerad och hmm....sexig.... haha!!!!


Simhallen.

Idag tänkte jag att hela familjen skulle till simhallen....ack vad jag bedrog mig om detta!!! Slutade med att Max o jag for dit. Milo vägrade och Uffe behövde ändå vara hemma å fixa i källaren om de ska bli klart därnere nåbgång.... Nu e lunchen intagen och gossarna leker med varandra. Trots nästan 4 år mellan dem så leker de fantastiskt bra tillsammans ;-)

Dagen idag.

Vi for till Leos lekland på fm.

...sen blev de lunch på hamburgerrestaurang. Lördagsgodis inhandlades och sen för vi hemöver. Julen har städats bort. SÅÅ SKÖNT !!!Julen -12Julen har varit mysig och alldeles LAGOM!!! Vi firade själva på julafton.

RSS 2.0