Turgumma !!

Ja jag vete sjutton vad som hänt men jag verkar ha en otrolig tur nuförtiden =)
Var ju på en scrapträff  strax utanför Lungby i lördags. Där var det först en utlottning av lite sponsorskänkta produkter. Man skulle skriva sitt namn på en lapp. Döm om min förvåning när första namnet som ropades upp var MITT !!!
Sen  deltog jag i en kortskissutmaning... där var det utlottning senare på kvällen bland de bidragande korten. Jag kunde tyvärr inte vara kvar så länge på träffen men fick ändå deltaga i utlottningen. Tänkte inte så mycket mer på det men igår såg jag att  jag hade fått ett inlägg i min blogg från helena landstoken (som även hon var på träffen). Jag hade en vinst att hämta i hennes butik !!!! WOW !!!


Detta vann jag !!!
Ett "kom igång med stämpling paket" från Slöjddetaljer !!
massa bra saker för en sån som jag hihihhi !!!

Sen på söndagkvällen var jag hos en granne på ett kryddparty. Där fick man skriva sitt namn på en lapp och sen lottades det ut en vinst bland alla där. och det var återigen JAG som van !! UJUJ !! Alla säger att jag måsta ju köpa lotter, men jag lyckas aldrig vinna på lotter utan har märkt under ca 6 månaders tid att jag har en sån här tur då jag deltar i ngn slags utlottning. Vet inte alls vad det beror på men de e nog bara slumpen .


Kikat in till Filur !!!!


Bild på filur i min mage v 17+2. Såååååå söööt tycker både jag och den stolta fadern =)
Jag har ännu inte känt ngra rörelser men det beror troligen på att moderkakan ligger i framvägg, alltså mellan magen och filur, och fungerar som en dämpande madrass =)

Kort till en nära vän !!

Idag får det bli ett enkelt kort till en nära vän som behöver lite uppmuntran. Skickade det till henne med 3 st lotter i. Ingen vinst tyvärr men hoppas det var lite skoj att skrapa dom hehe.
Väääldig suddig bild men det blir så när jag va tvungen att fota  kvällstid...
Stämpelmotivet har jag köpt av helena på Landstoken !! Är stammis där =)TREVLIG  HELG PÅ ER ALLA !!


Gratis är gott =)

Idag på lunchen var jag till babyproffsen och hämtade  en gratis babybox.

Innehållet var detta   + en  Angelcare Blöjhink. I den gula lådan är det 12 st  blöjor 2-5 kg...ujuj va smååååå !!


Jag har även varit med i en swapp (färg kort) på allt om scrap.
Fick allt detta i ett kuvert häromveckan !!!
TACK alla deltagande för allt fint !!
Näe nu ska jag och filur slappa i soffan och snart kolla på "från koja till slott"......hoppas jag kan hålla mig vaken bara...brukar somna när det är ca 20 min. kvar av programmet :-( lagom retligt lixom hehe.

Lite kort !


Beställningskort.
Suddig bild jag vet.. glömde fota kortet hemma så jag fick fota med mobilen på jobbet innan jag lämnade iväg kortet.Suddigt här med.... jag var nog inte så fast på handen just då hehe...
Skickade till min mormor med lite foton på sonen. (Hon bor i värmland 32 mil norrut).
SAKNAR henne en massa !!!!!!!!

Nu börjar de hända saker inne hos filur minsann..... känner hur det drar å har sig mest hela dagarna och idag på eftermiddagen kände jag av lite trötthet i ryggslutet.

RSS 2.0