...på loftet...

Nu har vi fyndat och hittat en beg loftsäng till Max. SOM han har längtat efter en sådan =)

Det var en nöjd kille som somnade i den ikväll =)
Lite smått å gott som jag handlade på en scrapträff jag var på nu i höst !!
 
 
 
 
 

Hänt massa skojjj !!!

I måndags morse vaknade jag å var såå trött...men blev gensat piggare och alldeles tårögd då jag fick ett GLÄDJANDE mms med bild på vännens Camillas nyfödda lilla dotter !!!! Hon föddes 6,20 å är gudomligt söööt !!!
På kvällen for jag och Max in till bb för att mysa å gratta å krama ;-) Max kommentar när vi gick därifrån var denna:
mamma hon hade så små fötter som små godisbitar och mina fötter är stora som chokladbollar !
Härlig kommentar !!
 
 
 
Sen samma förmiddag var jag och Uffe på utvecklingssamtal i med Max fröken i klass 1 och Max var med även han. Det var bara glada besked och det vi fick höra var problematiskt under förskole och förskoleklass tiden kände hans nuvarande fröken inte alls igen hos han !! WOW, det var så att jag fick hålla tillbaka tårar av lättnad där....
 
Resten av denna dagen svävade jag som på små moln ;-)
 
 
 

Fredag med familyfood =)

Rullad skrubba i persiljesås med citron !
 
 
Detta var mycket lättlagat, alldeles perfekt vardagsmat !
Milo sa nams nams ;-) och Max åt bara ris och massor av isbergssallad (hans nya favorit i salladsväg verkar det som eftersom han hade ätit massor av sån i skolan med idag sa han).
Jag tyckte smaken var jättegod och då är jag ingen stor fiskälskare. Enligt familyfood skulle de varit kokt potatis till men vi bytte till ris ;-)
 

Mer familyfood....

 Igår blev det köttfärssås med stekta grönsaker och brödpinnar. Fast för barnens skull så fick de råa paprikabitar. Detta var gott man ganska så likt vår vanliga köttfärssås.
 

Idag blev det Biff stroganoff med svamp från Öland, men vi skippade svampen eftersom 3/4 av vår familj vägrar svamp... Uppskattades jättemycket av alla !! Milos kommentar var "nams nams" (hans version av namnam och mums :-) )

Familyfood dag 1.

 
Den var både enkel att laga till och det blev så det gott å väl räckte till oss fyra (2 vuxna+ 1 treåring och 1 sjuåring) och ändå blev det proppfull matlåda till maken på jobbet i morgon !
 
Känns gott att äta goda bra råvaror som är lokalt producerade och färska !!
 
Nu blire gotta ner sig i soffan å ha musigt som Milo säger, det betyder enligt han att tända levande ljus ;-)
 
 

RSS 2.0