Söndag igen....

Ja va fasen  varför går helgerna sååå fooort ?!?! Denna helgen har vi haft finbesök av min lillebror med familj. Massa Bebismys har det blitt eftersom deras son Pelle e sååå gooo ! Har är född i mitten av Maj och är således ca 5 månader gammal. H Sist jag träffade han var han bara 2 månader men ändå så va de ingen fara att vara hos mig och så fort jag pratade med han så fyrade han av leende efter leende..tandlösa underbara dreggelleenden ;-)

Sen var det dags för att skjutsa Max till simlekis i Ryssby, där var det TRÅKIGA nyhter !!! Troligen kommer det inte finnas kvar ngt simlekis där efter jul :-( :-( . Olika omständigheter pekar på detta informerade de om. FAN FAN FAN säger jag bara !!!! Jaja blir väll å söka sig till Alvesta simsälskap då och hoppas på att det är bra de med.


Detta är de höstblåsor som Milo fick utanför munnen nu i veckan. Troligen fler inuti eftersom han bara velat dricka välling måndag tom torsdag :-(
Men nu är han fit for fight igen så i morgon blire förskolan för båda gossarna. De ska ha fotografering där då med =)

Älskar denna bilden !!När jag fotograferar så vill jag gärna ha med en känsla i bilden...Är också svag för att ta många bilder för att få med ett händelseförlopp.
Denna bilden tog jag en dag då jag vabbade med febrig Milo. Han vill bara sova liggandes såhär på mig i soffan och vi hade det bara sååå myyysigt !!!!

Vinna symaskin !!! JA tack ;-)

Här inne på symaskineriet har de just nu en bloggcandy där man kan vinna en ny symaskin !!!
Denna chansen kan jag ju bara inte missa !!

Wish me luck !!! =)

Scraphelg !!!

Denna helgen har jag tillbringar I Risingegården strax utanför Växjö.
Scrapträff i dagarna två !!!

Ja här sitter jag och scrappeliscrappar ;-)

     

  Ja dessa LO & kort fick jag till under helgen !!!
Fick massa priser i utlottningarna som var med. TUR !!!

TUSEN TACK ANNE mfl för en riktigt härlig helg med allt man bara kan önska !!!


Vinnare =)

Ja nu har jag genom lottning utsett en vinnare i den lilla tävlingen =)
Rätt svar var Bockarna Bruse !!!

Vinnare blev..............
..............


.............
.................
......

..............

Monica Sander !!!!!

Grattis !!!!

Maila mig din adress så kommer vinsten med posten =)
(eller skriv om du vill att jag ska ta med vinsten till Träffen nu till helgen)


Buzzador !!Ja jag är en buzzador som nu har fått hem dessa Pampers blöjor att testa på. Är jättenöjd förutom att de inte är av typen Up& Go. Men som blöja med passform och uppsugningsförmåga är den verkligen jättebra och jag kan varmt rekomendera den till andra med små barn.


TÄVLING !!!! :-)

Denna teckningen kom Max med till oss för några dagar sedan.......
.....vad är det för saga han ritat ????Skriv en kommentar om du vill vara med i tävlingen om en hemlig (lite scraprelaterad) vinst !!!
Lämna din mail så jag kan kontakta dig om just DU vinner =)
Jag utser en vinnare genom lottning nu på Söndag den 17 ca kl 20,00 så ditt bidrag måste vara inskrivet senast på Söndag kl 19,00.

LYCKA TILL !!!

Födelsedag & vård av Milo :-)

 

 Ja dagen började med att jag lämnade gossarna på deras förskola kl 06 i morse. Allt var frid å fröjd som det brukar vara när jag lämnar dem =)
Sen på jobbet ringde de från Milos avd. kl 8,30 för då hade skruttas feber..... 38,6 och jag for och hämtade hem liten trött kille :-)
 Väl hemma fick han i sig liiite yoggi och alvedon (som han glatt mumsar i sig). Sen la jag mig i soffan med han liggandes på mig. Där somnade han DIREKT som en stock och sov gott 1 timma. MYYYYS !!!!
Senvaken liten stund  och han precis vara med och fira mig då Max hämtats hem 12,30. sen somnade han på mif igen men då la jag in han i hans säng så sov han gott i ca 2 timmar.  Ja det är inte lätt att vara liten 1,5 åring och sjuker.....
Märks väl på han att orken inte funnits alls idag. Han har varit mycket mera gosig och det är ju bara mysigt... ;-)

Jag har blitt firad med =) Fick jättefin/bra present av familjen !!!!En väska i hårdplast som jag ska ha en del av mina scrapsaker i !!!!
Chokladkaka + ett fint skojjigt kort som Max skrivit i !!!!
Kan man ha det bättre ?!?!


Jobbet.....Ja fullt upp mest hela dagarna har vi på jobbet. Tex i går hade jag och en kollega till 18 barn mellan 1-4 år själva efter kl 15,00.  Fyyy fasen säger jag bara...lägg då till att ett av dessa barn behövdes bytas blöja på så då blev en personal ensammen ute med 17 barn !!!!! SKA DE VERKLIGEN VARA SÅHÄR ???!!!??!!!
Tur jag trivs så enormt med kollegorna och stället...annars hade de blitt mega slitigt (mer än det redan är haha).


Shoppingtur i lilla Alvesta =)Vår ingång =)  Har satt lite fina växter i krukan och en ljuslyckta uppe på trappen...kanske ska flytta lycktan
 till snett ovanför krukan ?!


Tyckte detta hjärtat va superfint =) Välkomnande på dörren.Mina första cult design saker =)
Hjärtana ska vi hänga på passande ställe här hemma =)

RSS 2.0