Min lchf matdag !

Frukost kl 5,45: 10% turkisk matyoghurt + egengjord musli (linfrön, solroskärnor,sesamfrön, kallpressad rapsolja, flingsalt, vatten, vaniljpulver)

Lunch 11,30: kokt korv med blandad grönsallad  + kall sås + vatten.

Mellanmål ca 14,30: valnötter + keso

Middag 17,00: omelett på choritzokorv, squash, ägg + paprika + bearnässås + vatten.


MUMS !!!

LCHF kost :-)


Äggplättar med tonfiskröra :-P
Såå gott är detta..trots den urdåliga bilden...

Idag var det 3e gången Max till tandhygnisten för att röntga tänderna ;-) men skillnaden denna gången var att han klarade det galant =) Han verkar trivas jättebra på sitt fritids med, berättar varje eftermiddag om vilka han lekt med och vad de gjort !!!

Bilder från stockholmsveckan =)

   

  

Lita härliga bilder tagna då jag var och hälsade på vännen S i Stockholm i början av Juli.
Var ute och promenerade på djurgården en kväll och fotade lite skoj =)
Sen var vi såklart på Grönan och där "lurade" S upp mig först i INSANe och sen direkt till FRITT FALL !!! Ujuj..det var jag som mådde illa under tunnelbanefärden hem sen.  Men skoj var det ändå hihi. Galen som man är !!

Idag har jag börjat nytt jobb på Torparskolans förskola på Teleborg. Känner redan att här kommer jag trivas jättebra ! Visst är det många nya kollergor, barn och föräldrar att lära känna men jag är ju ganska van vid detta då jag inte varit mer än ca 1,5 år på något ställe så.... Max har gått sin första dag på fritids och det verkar ha gått jättebra !!! Milo har suttit på pottan på sin förskola =)

Bästa brorsorna =)De är så glada i varandra..jo visst glada i att busa med varandra med och ett å annat tjuvnyp blire det med ibland =)

Var jag taskig ?

Igår var det ju RIX FM Festival i Växjö och Eric Saade m fl. upträdde på scenen. Max gillar han jättemycket och har även fått se han live då han upträdde med sin turne "made of pop" i bergkvara innan i sommar. Jag valde att inte åka in med Max pga olika faktorer: konserten skulle vara mellan 19,00-22,30 och ingen aning om när Saade skulle uppträda, Max vaknar tidigt på morgonen och skulle han fått se Saade igår så skulle han vara trött och förstörd idag. Men så kommer det dåliga samvetet som ett brev på posten........försöker sopa det under mattan och inte tänka så mycket  men gör det ändå  suck !! Vad tycker ni som läser här..var jag taskig mot Max ?

Sitter här och är lagom trött då en viss liten Milo vaknade 00,30 för vällingpåfyllnad å sen kl 05,30 tyckte han det var morgon...GÄÄÄÄSP !!!

Ne dags å ta tag i denna dagen å se vad den har att erbjuda.

Fredagsmys!!!Denna ser god ut va ?? ;-)

Idag har vi varit till en grannkompis på förmiddagen...skoj skoj..både för barnen å mig hihi.
Och nu på kvällningen kom PAPPA hem igen från sin hojsemester !!! Detta firade vi genom att äta noggerglass
(0,5l GB) Jättegod och den smakade verkligen NOGGER !!

Denna helgen är det Karl-Oscar dagarna i Växjö och i morgon ska jag och goa vännen Jenny dit å röja ;-) !!!! Förfest här hemma innan med allt vad det innebär haha.

Torsdag :-)

Japps...idag blire hälsa på fritids inför starten på måndag. Sen ska vi få till en badtur med grabbarna grus och sen måste vi handla kalsonger till Milo . Har är såå duktig nu och struttar runt här hamma nakenfis !! Blöjan har varit torr på morgonen nu i 6 dagar !! Han kissar pottan direkt innan han somnar å direkt  när han vaknar på morgonen. Är vi iväg nånstans åker blöjan på men han visar att han är kissnödig ändå. Blöjan åker av och han kissar :-)

Han har själv sagt att han vill ha bilar på kalsongerna så vi får väll se va vi hittar ;-)

På vår altan.Min sommarpresent från alla goa kollegor på Gemla Förskola avnjöt maken och jag nu när vi var barnfria här i sommar :-) Mumsigt och mycket mat var det. Tusen TACK för detta hörrni ;-)
Kan varmt rekomendera alla andra att beställa en picnickorg för 2 på ICA maxi!!


RSS 2.0