BadMaxen !

Idag slutade jag jobbet tidigt och eftersom Uffe jobbar natten så hade vi hela familjen eftermiddagen tillsammans !! HÄRLIGT !
Vi började med att åka till en färghandel för att få lite tips och råd inför vår ommålning av huset inom kort, blev mycket klokare och nu vet vi precis hur vi ska gå tillväga.

Sen for vi upp till spånens badplats och där var det ganska mycket folk som, precis som vi, njöt av den härliga solen !!
Max var lite försiktig till en början men efter ett litet tag så gick Uffe ner och kände på vattnet och då ville lille godingen det med *ler*.
Först så traskade han runt lite i vattenbrynet och kastade småstenar i vattnet och på oss =). Sen ville han ta av sig sandalerna och gå barfota i vattnet,  efter ytterligare ett tag drog han i shortsen och då skulle dom med av (blöta i baken), sen tillslut gick han i bara blöjan med vatten upp till halva låren. Då var det bryggan som lockade och  där ville han helst rusa rakt ut över kanten UJUJ !! . Han bara skrattade när jag höll han under armarna och gungade han upp och ned i vattnet  *mysigt* Dit kommer det INTE dröja innan vi åker igen !

Max har är en riktigt bestämd ung man. Han vill INTE att någon säger åt han vad han ska göra utan (som tex här med badet) så vill han ta det mesta i sin egen takt, och bara man låter honom göra det så går det galant med allt han tar sig för att göra.

Vi har ju haft utvecklingssamtal på hans dagis med och han är en kile som vet vad han vill , men som också lyssnar på kompisarna. Han gillar att leka både med barnen på hans avdelning (1-3 år) och med barnen på den andra avd. (3-5 år).

Igår hade vi sommarfest på mitt jobb. Alla barn med föräldrar och syskon var inbjudna. Vi började kvällen med ett vernissage (stavas?) där alla barnens alster i temaarbetet bla. visades upp på väggar och bord, barnen fick visa runt sina föräldrar och bjuda på tiltugg =). Sen var det dags för sånguppträde med några av de nya sånger vi lärt oss under året som gått. STORA applåder följde !! Sen  följde UTSPARK av 6 åringarna YIIHHAA ! De fick åka dekorerad rutchkana in i lekhallen och fick där sin "portfoliobok". Sen fika i gröngräset *mums* Då blev vi  fröknar avfirade. Vi fick varsin jättefin strandstol och en blomma i cellofan *glad* 
Tanken i talet innan presenterna var att i denna stolen ska du TA DIG TID att bara VARA !
Den gröna stolen är den jag fick och den blå har vi idag köpt till Max
image111

Kommentarer
Postat av: Camilla Ivarsson

Vilken härlig dag det låter som ni har haft och du ska se att Max blir farlig vid sjön i sommar =) Snygg stol du fick och häftig stol ni köpt till Max. I dom kommer du och han bara sitta och ta det lugnt och bara vara i sommar. Härligt! Kramisar

2007-06-12 @ 23:07:51
URL: http://millai.blogg.se
Postat av: Hanna Johansson

Tack för kommentaren i min blogg! Grattis har jag skrivit med min cuttlebug! Har ett alfabet till den och det används flitigt!!
Hoppas ni får många tillfällen i sommar att sitta i era nya snygga stolar!
Trevlig helg!
Kram Hanna

2007-06-15 @ 20:23:09
URL: http://pysselhanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0