GLAD PÅSK !!!

56631-77



Häromdagen när Max och Uffe satt och slappade i soffan och kollade lite på tv. Då var det en tjock gubbe i tv som var nästan rosa i ansiktet. Då kollade du på han å sen lät du som en gris! Hahahhaha va gooo du e =)


 
I torsdags på dagis, under vilan skulle en av fröknarna gå och kolla till alla barnen som sov. Då var inte Max och den andra yngsta killen därinne! När hon kollade efter dom så hittade hon båda två i deras personalrum för fullt mumsandes ur deras After Eight som stod på bordet HAHAHAHAHA! Bra jobbar grabbar! Vore bra skoj å veta hur länge de stått där och mumsat eller hur de kom fram till att det var godis där och hur de såg ut när de traskade in i det rummet =)
 
Idag har vi varit på liten cykel utflykt till Hagaparken hela familjen. Vi hade med oss lite fika och först lekte du lite och sen satte vi oss på ?scenen? och fikade. Sen hade du bajsat så det var bara att lägga dig där på scenen och byta blöjan =)

 

Kommentarer
Postat av: Camilla Ivarsson

Han är bra finurlig Max och att dom kunde vara så tysta. Hihihihi
Låter som ni hade en skön cykeltur och fika. Ja byta i det fria är inte fel men tyckte han det var kallt undrar Ellionora? Kramisar

2007-04-07 @ 07:48:32
URL: http://millai.blogg.se
Postat av: Susanne

kul det där du skrev om max i personal rimmet...kunde inte låta bli att skratta för mig själv när jag läste det.
Hoppas allt är bra med er.
kram susanne

2007-04-25 @ 20:33:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0